Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Online Personal Shopping

De shopervaring vanaf de bank!


Wil je graag persoonlijk advies zoals je dat gewend bent in een van onze winkels? Dat kan, met onze winkelverkopers via onze nieuwe online personal shopper service! Heb je vragen over een bepaalde schoen, zou je meer willen weten over de nieuwste trends of wil je persoonlijk maatadvies? Onze experts gaan je via een videoverbinding helpen en geven de service zoals je van Strating Schoenen gewend bent, alleen dan vanaf de bank.

Wij bieden jou de te gekke kans om geheel vrijblijvend, via een videoverbinding samen te shoppen met een van onze medewerkers. Samen gaan jullie door onze winkel, maar dan op veilige afstand. Zo kan onze expert je onze nieuwe aanwinsten laten zien en er zo nodig meer over vertellen. 

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, horen we graag jouw wensen. Is er een bepaalde schoen die je graag wilt zien of meer over wilt weten? Dan kunnen wij deze voor je klaar zetten. Kijk voor onze collectie op de website.

Ook voor de allerkleinsten kun je terecht voor een online shopping sessie. Meet samen met onze winkelverkoper de voetjes op en wij laten zien welke modellen geschikt zijn. Wellicht heb je al voorkeuren voor merken, die horen wij graag. Dan kunnen we deze alvast voor je uitzoeken.

Ben je na afloop geslaagd? Dan sturen we je het pakketje zo snel mogelijk op of we brengen het persoonlijk langs als u in de buurt woont.

Onze experts geven persoonlijk advies. Voor overige vragen kun je contact opnemen met de klantenservice.

Hoe werkt het? 

  1. Maak een afspraak. Dit kan je doen via onze social media kanalen, Facebook en Instagram, of door een mail te sturen naar: Klantenservice@strating-schoenen.nl
  2. Geef aan waar je naar op zoek bent. Zou je graag meer willen weten over dames- of herenschoenen of wil je graag meer informatie over de juiste schoentjes voor je kind? Onze experts kunnen je hierbij helpen.
  3.  Graag ontvangen wij ook je telefoonnummer en e-mailadres, zodat wij contact met je kunnen opnemen.
  4. Kijk van te voren welke items je graag zou willen bekijken en geef dit door. Dan bereiden wij alles zorgvuldig voor. 
  5. We bevestigen dat de sessie gepland staat en je hebt een afspraak met één van onze te gekke online personal shoppers!

Agenda

 Dag  Tijdstip
 Maandag  10.00 - 17.00 uur
 Dinsdag
 10.00 - 17.00 uur
 Woensdag
 10.00 - 17.00 uur
 Donderdag
 10.00 - 17.00 uur
 Vrijdag  10.00 - 17.00 uur
 Zaterdag  10.00 - 17.00 uur
 Zondag  10.00 - 17.00 uur


Mocht geen van deze dagen of tijden schikken? Wij kijken graag samen naar een andere mogelijkheid. 






IDEAL Mastercard Visa SOFORT Uberweisung (Deutschland) Bancontact / Mister Cash Achteraf betalen: binnen 14 dagen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.