Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Personal Shopping bij Strating Schoenen


Onze winkels zijn gewoon geopend, maar we bieden vanaf nu ook de mogelijkheid om bij ons langs te komen voor persoonlijk advies, onze personal shopper service. Heb je vragen over een bepaalde schoen, wil je deze graag passen of ben je juist op zoek naar een nieuwe stijl? Onze personal shoppers kunnen je hierbij helpen. 

Wij bieden jou de te gekke kans om geheel vrijblijvend, op zoek te gaan naar nieuwe zomerse schoenen of een mooi accessoire. Natuurlijk houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM, we houden 1,5 meter afstand en zowel voor als na jouw komst, wordt alles gereinigd.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, horen we graag jouw wensen. Is er een bepaalde schoen die je graag wilt passen of wil je zien hoe die accessoires past bij je outfit? Graag horen wij van te voren welke items je graag wilt zien, dan kunnen wij deze voor je klaar zetten. Kijk voor onze collectie op de website. Met deze personal shopping service staan we voor je klaar, zoals je altijd van ons gewend bent.

Hoe werkt het? 

  1. Maak een afspraak. Dit kan worden gedaan via onze social media kanalen, Facebook en Instagram, of door een mail te sturen naar: Klantenservice@strating-schoenen.nl
  2. Geef aan in welk filiaal je een personal shopping sessie wilt inplannen. Graag ontvangen wij ook je telefoonnummer, zodat het filiaal contact met je kan opnemen. 
  3. Kijk van te voren welke items je graag zou willen reserveren en geef dit door. Dan bereiden wij alles zorgvuldig voor. 
  4. We bevestigen dat de sessie gepland staat en je hebt een afspraak met één van onze te gekke personal shoppers. 

Agenda

  • Maandag:    10:00 - 12:00 uur
  • Dinsdag:      10:00 - 12:00 uur
  • Donderdag: 10:00 - 12:00 uur
  • Zondag:       10:00 - 17:00 uur (Alleen met afspraak)

Mocht geen van deze dagen of tijden schikken? Wij kijken graag samen naar een andere mogelijkheid. 


IDEAL Mastercard Visa SOFORT Uberweisung (Deutschland) Bancontact / Mister Cash Achteraf betalen: binnen 14 dagen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.