Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Winkel op afspraak bij Strating Schoenen of Strating Kids

We zijn weer blij je te mogen ontvangen, je kunt vanaf nu online een afspraak bij ons inplannen. Wil je graag advies, de voetjes van je kind opmeten of wil je gewoon onze nieuwe collectie bekijken? Beleef de service die je van ons gewend bent. Boek nu eenvoudig en snel een shopafspraak.

Elke afspraak duurt 30 minuten, dus zorg ervoor dat je op tijd bent. Kom ook het liefst alleen naar de winkel, kinderen uitgezonderd. Houd je ook aan alle hygiënemaatregelen, draag een mondkapje, houd 1,5 meter afstand en betaal zoveel mogelijk contactloos.

Click & Collect

Bestel online en kies de winkel waar je de bestelling wilt komen ophalen. Wij nemen contact op als de bestelling voor je klaar staat.

Bel voor een afspraak

Liever telefonisch een afspraak inplannen? Bel direct naar de winkel bij jou in de buurt en maak een winkelafspraak.

Let op: Je bent in de kinderwinkels op 1 winkelmoment welkom als 1 ouder met 2 kinderen, Toch nog niet helemaal duidelijk? Wij helpen je graag! Neem dan contact op met onze klantenservice: Klantenservice@strating-schoenen.nl of telefonisch: 035-6213151 optie 1.

One Call Away From Having New Shoes Today

IDEAL Mastercard Visa SOFORT Uberweisung (Deutschland) Bancontact / Mister Cash Achteraf betalen: binnen 14 dagen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.