Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Xsensible

Xsensible Dames

Filters
Filters

Geselecteerde filters

Xsensible Stretchwalker

De Stretchwalker is een schoen die u blij maakt. Geen stijve, pijnlijke of vermoeide voeten meer, dankzij de ultieme combinatie van balans en demping. In vele modellen verkrijgbaar en standaard voorzien van Xsensible Inside®, onze gepatenteerde stretchleertechnologie. Lopen is nog nooit zo prettig geweest.

Bij Strating Schoenen kiezen we de modellen uit die perfect aansluiten bij de huidige mode, zodat u geen 

concessies hoeft te doen aan uw persoonlijke uitstraling.

Ervaar het zelf!

Xensible is bekend door de toepassing van unieke materialen waaruit die deze schoen bestaat. Deze ontwikkeling komt uit Japan, waar al eeuwenlang een bijzondere sandaal wordt gedragen: de 'Ippon-ba geta'. Deze traditionele houten sandaal zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam, waardoor gewrichten minder worden belast.

Uniek balanspunt

De Japanse uitvinder Tetsuya Nosaka zag als eerste dat het oeroude Japanse sandaalconcept vertaald kon worden naar een moderne schoen. Samen met hem ontwikkelden we de Xsensible Stretchwalker: een stijlvolle schoen met een uniek balanspunt in het midden van de zool. Dit balanspunt zorgt voor optimale balans en een evenwichtige, gezonde lichaamshouding.

Wereldwijd succes

De Xsensible Stretchwalker is wereldwijd een groot succes. Niet alleen in Nederland, maar ook in veel andere Europese landen en in Azië. Zo zijn de Stretchwalkers verkrijgbaar in meer dan 60 grote winkelcentra in heel Japan.

Wilt u passen in de winkel?

Strating Schoenen heeft een collectie Xensible in haar winkels te Huizen en IJsselstein.
Natuurlijk kunt u ook online bestellen en thuis laten bezorgen óf uw bestelling gratis laten bezorgen in een van onze andere winkels. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.