Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Over ons

Strating Schoenen is al sinds 1898 een bekende naam in het Gooi. Eind jaren '70 is Strating Schoenen verhuisd van de Havenstraat naar de Kerkstraat te Hilversum. In de jaren '90 heeft de winkel op de Kerkstraat een verbouwing ondergaan waarbij het karakteristieke pand werd gerenoveerd. Door de komst van de nieuwe pui werd de klassieke uitstraling van het pand hersteld. 

In 2005 is de winkel op de Kerkstraat vergroot en daarvan is een groot gedeelte van de ruimte besteed aan de Authorised van Bommel Shop. Tot op heden is Strating Schoenen één van de veertien Authorised van Bommel Shops in heel Nederland!

Sinds 2012 is Strating-Schoenen.nl live met een eigen webwinkel. Online oriënteren en nu ook kopen van onze collectie is vanaf dat moment ook mogelijk en niet meer weg te denken binnen het bedrijf. De gehele collectie van de 3 Strating Schoenen filialen is te vinden op de webshop.

Filiaal in Huizen is geopend in 2017. Deze winkel heeft een familiair karakter en is door de ligging in het Oude Dorp een echte winkel die openstaat voor de zoete inval na het doen van de weekelijkse boodschappen.. In deze winkel is een shop van Strating Kids gevestigd.

In 1991 opende Strating Kids Kinderschoenen in de Schoutenstraat in Hilversum haar deuren. Al snel volgde de vestigingen in Bussum en Almere en later ook Barneveld, Zeist en Nijmegen. Strating Kids Kinderschoenen is ook te vinden met Shop-in-Shops in de Bijenkorf in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam. Voor meer informatie over Strating Kids Kinderschoenen kunt u kijken op de website van Strating Kids Kinderschoenen. Klik hier om naar de website van Strating Kids Kinderschoenen te gaan

IDEAL Mastercard Visa Bancontact / Mister Cash Achteraf betalen: binnen 14 dagen Post NL

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.