Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Over ons


Strating Schoenen is al sinds 1898 een bekende naam in het Gooi. 

Het is een familiebedrijf opgericht door de familie Strating en vorige eeuw overgenomen door de familie Wensing. 
Eind jaren 70 is Strating Schoenen verhuisd van de Havenstraat naar de Kerkstraat te Hilversum. In de jaren 90 heeft de winkel op de Kerkstraat een verbouwing ondergaan waarbij het karakteristieke pand werd gerenoveerd. Door de komst van de nieuwe pui werd de klassieke uitstraling van het pand hersteld. 

In 2005 is de winkel op de Kerkstraat vergroot en daarvan is een groot gedeelte van de ruimte besteed aan de Authorised van Bommel Shop. Tot op heden is Strating Schoenen één van de twintig Authorised van Bommel Shops in heel Nederland!

Sinds 2012 is Strating-Schoenen.nl live met een eigen webwinkel. Online oriënteren en kopen van onze collectie is vanaf dat moment ook mogelijk en niet meer weg te denken binnen het bedrijf. De gehele collectie van de Strating Schoenen filialen is te vinden op de webshop.

Filiaal in Huizen is geopend in 2017. Deze winkel heeft een familiair karakter en is door de ligging in het Oude Dorp een echte winkel die openstaat voor de zoete inval na het doen van de wekelijkse boodschappen. In deze winkel is een shop van Strating Kids gevestigd.

In 1991 opende Strating Kids Kinderschoenen in de Schoutenstraat in Hilversum haar deuren. Al snel volgde de vestigingen in Bussum en Almere en later ook Barneveld, Zeist en Nijmegen. Strating Kids Kinderschoenen was 20 jaar te vinden met Shop-in-Shops in de Bijenkorf in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam. Strating Kids Zeist en Almere zijn in 2019 gesloten. 

Sinds januari 2020 zijn de filialen in de Bijenkorf gesloten. 

In 2020 volgt de overname van Mulder Schoenmode in IJsselstein. Na een grondige restyling en verbouwing is deze mooie winkel een volwaardig filiaal Strating Schoenen IJsselstein geworden.
Onze winkel in IJsselstein heeft in de collectie een ruim aanbod van merken die gespecialiseerd zijn in pasvorm geschikt voor steunzolen en comfort. Natuurlijk zorgvuldig uitgezocht, met oog voor trends en de stijl die perfect aansluit bij de collecties van Strating Schoenen. 


IDEAL Mastercard Visa SOFORT Uberweisung (Deutschland) Bancontact / Mister Cash Achteraf betalen: binnen 14 dagen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.