Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Betaling

U kunt bij ons betalen met iDEAL, Mastercard, Visa, Sofort of MisterCash. Ook kunt u er voor kiezen om achteraf te betalen via Klarna.

iDeal

Met iDEAL kunt u online betalen met uw eigen online banksysteem. Deze betaalmogelijkheid is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO, ING, SNS Bank, Rabobank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab en Bunq.

Creditcard

Betalingen met Mastercard of Visa zullen zichtbaar zijn in het maandoverzicht van uw kaartnummer. Veel Creditcards verzekeren uw aankoop. Als een aankoop retour wordt geboekt zal dit ook op het kaartnummer worden verwerkt.

Ingenico

Ingenico is een online betaalservice die voor ons de betalingen uitvoert. Als u een bestelling hebt geplaatst en u gaat over tot betaling, wordt u automatisch doorgestuurd naar de website van Ingenico. Wanneer de betaling is voltooid, wordt u automatisch teruggeleid naar onze webwinkel. Ingenico is een beveiligde betaalomgeving en is te herkennen aan het slot dat zich links in de adresbalk bevindt.

De transacties die worden verricht op www.strating-schoenen.nl worden beveiligd door het betaalsysteem Ingenico (https://ingenico.nl). Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of worden gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen. Ingenico is een technische dienstverlener en neemt geen betwistingen in verband met de bestellingen op zich. Deze moeten rechtstreeks met www.strating-schoenen.nl ( Schoenhandel Kerkstraat B.V.) en/of uw bank worden geregeld. Wilt u meer weten over Ingenico, neem dan een kijkje op https://ingenico.nl

Achteraf betalen via Klarna

Klarna is een achteraf betaalservice. U betaalt € 0,99 extra om hier gebruik van te kunnen maken. Een bestelling betaalt met Klarna kan alleen worden afgerond als het factuuradres en afleveradres gelijk zijn. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u binnen enkele dagen een email met daarin de factuur.

Zijn alle artikelen naar het zin? Dan betaalt u de factuur binnen de gestelde termijn. Wilt u artikelen retourneren? Dan zullen wij u een nieuwe factuur mailen met het nieuwe aankoop bedrag. Voor bestellingen die met Klarna worden betaald en een waarde hebben boven 100 euro moet worden getekend voor ontvangst.

Heeft u nog vragen over uw betaling, dan kunt u het beste een contact met ons opnemen via het contactformulier.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.