Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Cruyff Dames

Filters
Filters

Geselecteerde filters

Cruyff damesschoenen

Bij Cruyff denken wij meteen aan Johan Cruyff. Cruyff is het schoenenmerk van de voetballegende Johan Cruyff. Johan Cruyff heeft sinds een aantal jaren een hoogwaardige schoenenlijn op de markt gebracht. Een collectie met sportieve sneakers voor mannen en vrouwen. De collectie van Johan Cruyff is gebaseerd op voetbal en op de normen en waarden van Johan: ambitie, zelfvertrouwen en stijl. In de nieuwe collectie van Cruyff bij Strating Schoenen vindt u dit seizoen weer een mooi aanbod aan sportieve maar nette sneakers. Bekende modellen als Revolt, Lusso, Patio en Perfetto vindt u bij Strating Schoenen online en in de winkels.

Cruyff damesschoenen online kopen bij Strating Schoenen

Damesschoenen van Cruyff bestelt u makkelijk en snel in de webshop, direct uit voorraad leverbaar en gratis bezorgd in een van onze winkels. Heeft u een vraag over damesschoenen van Cruyff? Mail dan naar klantenservice@strating-schoenen.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.