Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Sendra Dames

Filters
Filters

Geselecteerde filters

Sendra damesschoenen

Sendra is een Spaans merk dat bekend staat om zijn western laarzen. Sendra is opgericht in 1913 door Andres Sendra, zoon van een leerlooier. Andres Sendra was in Amerika geweest en daar zo enthousiast geworden over de cowboylaarzen dat hij eenmaal terug in Spanje, het merk Sendra Boots oprichtte. Vanaf 1915 ging Sendra Boots werken met de Goodyear methode; deze productiemethode wordt tot op heden nog steeds gebruikt en is één van de beste methoden. In 1962 werden Sendra boots ook in Amerika verkocht en in 1965 in Duitsland. Strating Schoenen heeft verschillende western boots van Sendra in de collectie zoals de modellen 15978.1, 1197.2, 15978.2, 9512, 15501 en 1197.1. U vindt de Sendra collectie bij Strating Schoenen online en in de filialen. 


Sendra damesschoenen online kopen bij Strating Schoenen 

Damesschoenen van Sendra bestelt u makkelijk en snel in de webshop, direct uit voorraad leverbaar en gratis bezorgd in een van onze winkels. Heeft u een vraag over Sendra damesschoenen? Neem dan contact op met de klantenservice!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.