Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Toms

Toms Dames

Filters
Filters

Geselecteerde filters

Toms voor dames

Toms is ontstaan in 2006 toen de Amerikaanse Reiziger Blake Mycoskie kinderen in een dorp in Argentinië ontmoette en er achter kwam dat ze geen schoenen hadden om hun voeten te beschermen. Om wat voor deze kinderen te kunnen betekenen zette hij Toms op. Een bedrijf dat voor elk paar schoenen dat wordt verkocht een paar nieuwe schoenen schenkt aan een kind in nood. Inmiddels hebben zij meer dan 60 miljoen schoenen gegeven aan behoeftige kinderen. Toms heeft naast de espadrille-geïnspireerde classics een verscheidenheid aan schoenstijlen voor dames en heren. Toms is gepassioneerd over zowel de mode als het gevoel dat zij bieden. Bij Strating Schoenen vindt u onder andere de bekende espadrilles en sandalen van Toms. 


Toms online kopen bij Strating Schoenen 

Toms voor dames bestelt u makkelijk en snel in de webshop, direct uit voorraad leverbaar en gratis bezorgd in een van onze winkels. Heeft u een vraag over schoenen van Toms? Mail dan naar klantenservice@strating-schoenen.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.