Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • Floris van Bommel
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Floris van Bommel

Floris van Bommel

Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Floris van Bommel

Floris van Bommel schoenen online bestellen

Floris van Bommel is een Nederlands familiebedrijf dat opgericht is in 1734. Het bedrijf heeft een lange historie en wordt op dit moment gerund door de negende generatie in het familiebedrijf. Floris van Bommel maakt herenschoenen van hoge kwaliteit. Het bedrijf maakt gebruik van vele materialen en voeren vele bewerkingen uit die de herenschoenen uniek maakt. De dames collectie is nieuw leven in geblazen. Strating Schoenen biedt een uitgebreide selectie van deze collectie. Het bedrijf Floris van Bommel ziet duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid als vanzelfsprekendheid. Voor meer informatie over deze projecten verwijzen wij je naar de klantenservice van schoenfabriek van Bommel.

Bekende modellen als 20102, 20100, 20090, 13350, 85719, 16314, 20109, 85644, 20109, 16339, 16464, 18268, 16342 en 16446 koop je bij Strating Schoenen online en in de winkels.

Floris van Bommel herenschoenen online kopen bij Strating Schoenen 

Herenschoenen van Floris van Bommel bestel je gemakkelijk en snel in onze webshop. Direct uit voorraad leverbaar en gratis bezorgd in een van onze winkels. Heb je een vraag over herenschoenen van Floris van Bommel? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@strating-schoenen.nl

Floris van Bommel Damesschoenen online kopen bij Strating Schoenen

Damesschoenen van Floris van Bommel bestel je makkelijk en snel in onze webshop. Direct uit voorraad leverbaar en gratis bezorgd in een van onze winkels. Heb je een vraag over damesschoenen van Floris van Bommel? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@strating-schoenen.nl

Alleen Online modellen van Floris van Bommel

De modellen van Floris van Bommel waar "alleen online" bij staat zijn speciale kleuren en extra maten die wij standaard niet onze collectie hebben, maar toch graag willen aanbieden. Een extra service van Strating Schoenen! De levertijd van deze modellen waar "alleen online" bij staat kan iets langer zijn dat je van ons gewend bent.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.