Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Havaianas Heren

Filters
Filters

Geselecteerde filters

Havaianas slippers voor heren

Havaianas is opgericht in 1962, geïnspireerd door traditionele Japanse sandalen waarvan de zolen gemaakt waren van rijststro. Het herkenbare aan Havaianas is dat de textuur van de rubber zolen als rijstkorrels zijn. De traditionele Havaianas slippers werden alleen in de kleuren blauw en wit geproduceerd. Door een productiefout werden er groene Havaianas slippers geproduceerd die op de markt kwamen en goed aansloegen. Vanaf dat moment werden er meerdere kleuren Havaianas geproduceerd. Rond 1994 waren de Havaianas slippers onmisbaar en werden deze door dames en heren gedragen. In de verdere jaren 90 lanceerde Havaianas nieuwe stijlen met gedrukte patronen. Tegenwoordig heeft de speciale collectie van Havaianas exclusieve details. 


Havaianas slippers voor heren online kopen bij Strating Schoenen

Slippers van Havaianas bestelt u makkelijk en snel in de webshop, direct uit voorraad leverbaar en gratis bezorgd in een van onze winkels. Heeft u een vraag over slippers voor dames en heren van Havaianas? Mail dan naar klantenservice@strating-schoenen.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.