Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

UGG

UGG Heren

Filters
Filters

Geselecteerde filters

UGG schoenen voor heren

UGG Australia vindt zijn oorsprong in Byron Bay, Australië. Er was in Australë veel sheepskin voorhanden. Tussen de surfsessies droegen de surfers schoenen van sheepskin om de voeten warm te houden. Brian Smith, oprichter van het merk UGG Australia in 1978. wist dat de rest van de wereld zijn liefde voor sheepskin ooit zou delen. Tot de jaren '80 was UGG Australia een symbool van de ontspannend cultuur in Californië. Daarna begonnen mensen uit elke laag van de maatschappij UGG's te dragen. Eind jaren '90 werden de UGG's opgemerkt door de beroemdheden en mensen uit de modewereld. Van New York naar Europa tot in Azië; overal zijn UGG Australia schoenen te vinden. Boots voor de dames van UGG Australia zoals de modellen 5825 Classic Short, 5854 Classic Mini vindt u bij Strating Schoenen. Ook heeft UGG Australia zomerse modellen die te vinden zijn bij Strating Schoenen. UGG Australia heeft ook de welbekende en geliefde pantoffels. Bij Strating Schoenen vindt u de modellen Scuffette, Dakota en Coquette. U vindt de collectie van UGG Australia bij Strating Schoenen online en in de winkels. 


UGG herenschoenen online kopen bij Strating Schoenen

Herenschoenen van UGG bestelt u makkelijk en snel in de webshop, direct uit voorraad leverbaar en gratis bezorgd in een van onze winkels. Heeft u een vraag over herenschoenen van UGG Australia? Neem dan contact op met de klantenservice!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.