Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Dubarry Boots

Dubarry Boots

De ideale voor de herfst!

Dubarry OUTDOOR laarzen


De Dubarry outdoor laars is gemaakt aan de westkust van Ierland, waar het landschap ruig en adembenemend is. Dubarry’s thuisland, waar het leven verbonden is met de elementen van het weer en zorgt ervoor dat wij altijd gebruik maken van het beste kwaliteitsleder, waterdichte en ademende GORE-TEX® producttechnologie en speciaal ontworpen zolen. Voeg daar de unieke ierse design flair aan toe en het resultaat is een paar laarzen en schoenen die je niet alleen beschermen, maar ook indruk maken met een verrassende stijl.
Geniet van het buitenleven. We hebben het schoeisel uitvoerig getest in het Ierse landschap en of je nu gaat wandelen met de hond in het bos, langs de zijlijn staat van een wedstrijd, uitwaait of het strand of een modderig festival bezoekt, je kunt zorgeloos op pad met Dubarry. dit wordt weerspiegeld in de duurzaamheid en natuurlijke schoonheid van het leer. . De Laarzen van Dubarry zijn tijdloos en mogen met recht duurzaam genoemd worden.





Outdoor in de herfst
Voor wie graag buiten is en regen, natte sneeuw, hagel geen reden is om binnen te blijven heeft Strating Schoenen een perfecte selectie outdoor artikelen. Merken als Dubarry, Blundstone, Bergstein en Sorel hebben perfecte boots en laarzen die goed waterbestendig en comfortabel warm zijn. En als je thuis komt wachten er een paar fijne pantoffels! Bijvoorbeeld deze sportieve instappers van Cypres. Ook in navy blue verkrijgbaar €39,95. 
Foto"s hieronder rechts: Onder een chelseaboot van Blundstone €169,95 ook in de kleur brown verkrijgbaar, Gevoerde veterboot van Panama Jack €185,-. 





Wij helpen u graag

Strating Schoenen heeft winkels in Hilversum, Bussum en Huizen. We zijn in het Gooi al jaren een begrip, al sinds 1898. Strating Schoenen heeft ook een webwinkel en daar kunt u 24/7 winkelen. Wilt u persoonlijk geholpen en geadviseerd worden dan is een bezoek aan de winkel de moeite waard. Wilt u zelf thuis passen dan is de webshop ideaal.

Vragen
Heeft u vragen over ons assortiment of over een bepaalde schoen dan kunt u ons altijd een berichtje sturen. Email naar klantenservice@strating-schoenen.nl. Berichtje via facebook of bellen naar 0356213151 (optie 1)
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 15:00.



Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.