Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • Reef
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Reef

Reef

Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Reef

Reef slippers bij Strating Schoenen


Reef werd in 1984 opgericht door twee broers uit Argentinië, Fernando en Santiago Aguerre, die hun liefde voor surfreizen en strandcultuur met de wereld wilden delen. Dus creëerden ze een slipper van hoge kwaliteit die hun actieve leven vol sport en feest kon bijhouden.

Ze verhuisden naar Zuid-Californië om het reefmerk te beheren en de iconische sandaal te produceren die Reef maakte tot wat het nu is. Nog steeds is Reef bezig en moedigt mensen over de hele wereld aan om het plezier, de vrijheid en de geest van het strand te omarmen terwijl ze het leven leiden volgens één eenvoudige regel: Beach Freely. Deze producten zijn ontworpen om u zich comfortabel, ontspannen en vrij te laten voelen in elke omgeving, of u nu op het strand bent of niet. En als je net zoveel van het strand houdt als Reef, moet je er voor zorgen. Dus heeft Reef beloofd om te helpen bij het behoud en herstel van het strand. In de collectie bij Strating Schoenen vind je met name artikelen die net even meer stijl hebben dan een gewone rubber slipper. Vaak heeft Reef een flessenopener in de zool.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.