Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Cypres Leer Dames

Filters
Filters

Geselecteerde filters

Ben je opzoek naar Slippers?

Slippers zijn populair omdat het een makkelijk aan- en uit te trekken schoeisel is. Slippers zijn er in allerlei uitvoeringen. Kies je voor leren slippers, dan kies je een duurzaam product. Het is een materiaal dat goed tegen warmte kan. Dit is vaak wenselijk als de slippers mee gaan tijdens sporten of op een zon vakantie.

Op warmere dagen is een paar slippers in Nederland een enorm populair schoeisel . Dat komt omdat je een slipper snel even uit kan doen. Slippers worden ook wel fitflops, teensletsen of sleffers genoemd.

De slipper is een model schoen dat over de hele wereld gedragen wordt. Vooral de slippers van leer kom je in alle culturen tegen. in de collectie cab Strating Schoenen vind je slippers van REEF, Olukai,  Di Lauro, CYPRES en Birkenstock. Wil je slippers passen? Dat kan! In de zomermaanden zijn deze modellen allemaal aanwezig in de winkel. Wil je deze passen in de winter neem dan even contact op met de klantenservice. Of bestel direct jouw favoriete slippers online. We helpen je graag.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.