Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Uitneembare zool

Uitneembare zool Dames

Filters
Filters

Geselecteerde filters

Onze Comfort Collectie

Deze merken hebben schoenen met een uitneembaar voetbed, ook wel een losse binnenzool genoemd en zijn bedoeld voor mensen die steunzolen gebruiken. Deze schoenen hebben allemaal een verstevigde hiel en kan daardoor de extra steun bieden een corrigerend voetbed vraagt. merken als Paul Green, Via Vai, Nubikk, Blackstone hebben ook een uitneembaar voetbed maar zijn niet speciaal gemaakt voor een specialistische steunzool.

Merken zijn Gabor, Hassia, Hartjes, Durea, Waldlaufer, Xsensible, PiediNudi. Wilt u deze schoenen komen passen in een van onze winkels is het raadzaam te controleren of het merk aanwezig is in het filiaal. Wij hebben 24 uur nodig om alle artikelen op 1 vestiging te reserveren


Een steunzool is een corrigerend voetbed om pijnklachten in voeten, rug en enkels te verminderen. Steunzolen moeten worden aangemeten bij een medisch specialist zoals een Podoloog of podotherapeut. Een steunzool plaats je in de schoen waarbij het voetbed uitneembaar is. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.