Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Strating Kids


Kinderschoenen van Strating Kids

Strating Kids is dé kinderschoenenwinkel voor groot en klein met een uitgebreide collectie. Hier worden je voeten goed gemeten zodat je schoenen écht lekker zitten.

Bij Strating Kids vind je voor alle kinderen passende schoenen. Baby, peuter, kleuter en young ones kunnen kiezen uit schoenen die ze willen en goed passen! We hebben ruime keus tot en met maat 40. Enkele merken uit ons assortiment: Blackstone, Dr. Martens, Clic, Converse, Red Rag, Develab, Cypres, New Balance, Puma, Replay, Shoesme, Timberland en UGG. Kijk voor een compleet overzicht van de merken op onze merkenpagina. Klik hier om naar onze merkenpagina te gaan.
Strating Kids is gevestigd in Barneveld, Bussum, Hilversum, Huizen en Nijmegen. Kom snel eens langs in één van onze 5 filialen of bestel snel, veilig en vertrouwd in onze webshop.

Strating Kids is een onderdeel van Strating Schoenen en de kinderschoenen speciaalzaken bestaan sinds 1991 een echte specialist voor kinderschoenen. 


Welke maat heb ik nodig? 

Omdat kindervoetjes zo snel kunnen groeien is het regelmatig meten van de voetjes belangrijk. 
Wil je weten of de voetjes van jouw kind weer zijn gegroeid? Gebruik dan onze voetmeter. 

Strating Kids Kinderschoenen

Veterdiploma

Kinderschoenen kopen bij Strating KidsVeters strikken is een kunst apart! Het vraagt veel van de fijne motoriek. Niet voor niets dat alle kinderen dit moeten leren in groep 1 en groep 2 van de basisschool. 
Kan jouw kind al veters strikken? Een veterdiploma is pas een echte beloning!

Strating Kids de kinderschoenen specialist

Strating Kids

Onderhoud van Kinderschoenen

Kinderschoenen maken heel wat mee op een dag. Op school wordt er graag gevoetbald, gefietst, gesprongen in de pauze. 
Hoe kan je de schoenen het beste onderhouden zodat ze gedragen kunnen worden tot dat de voetjes weer gegroeid zijn. 
Deze tips lees je op de schoenonderhoudspagina voor kids. 

Strating Kids


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.