Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Lange laarzen

Lange laarzen

De nieuwste trend is een lange laars met een twist.

Lange laarzen

Strating Schoenen heeft dit najaar gekozen voor lange laarzen. De hoge laarzen zijn terug van weggeweest! En met de collecties van Vivian Ray, Nalini, Via Vai, Peter Kaiser, Miss Behave en Sendra gaan we volop mee in deze trend. Met deze nieuwe look maak jij een echt fashion statement. Deze laars op de foto heeft een schuin aflopende blokhak en spitse neus, dit geeft het een western look. How to wear? Deze eyecatchers draag je onder een lange jurk of rok. Zo geef je nog wat extra western feeling aan je outfit. Ga voor een rustige kleur of print. Zo geef je deze hoge laarzen de aandacht die ze verdienen.
Kom naar een van onze winkels om de collectie te bewonderen of bezoek onze webshop.


Boots voor dames


Stoer en toch vrouwelijk. Dat is hoe je deze look met veterboots het beste kunt omschrijven.
How to wear?
Combineer deze zwarte biker boots met een lange rok voor een vrouwelijke look met een stoere touch. Draag de laarsjes onder een ripped jeans en je bent helemaal on trend! Veter bootjes hebben wij in de collectie van Tommy Hilfiger, Miss Behave, Blackstone, Nubikk, Dr. Martens, Floris van Bommel e.v.a









Wij helpen u graag
Strating Schoenen heeft winkels in Hilversum, Bussum en Huizen. We zijn in het Gooi al jaren een begrip, al sinds 1898. Strating Schoenen heeft ook een webwinkel en daar kunt u 24/7 winkelen. Wilt u persoonlijk geholpen en geadviseerd worden dan is een bezoek aan de winkel de moeite waard. Wilt u zelf thuis passen dan is de webshop ideaal.

Vragen
Heeft u vragen over ons assortiment of over een bepaalde schoen dan kunt u ons altijd een berichtje sturen. Email naar klantenservice@strating-schoenen.nl. Berichtje via Facebook of bellen naar 0356213151 (optie 1)
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 15:00.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.