Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Klantenservice

Strating Schoenen
Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen met uw vragen.

Staat uw vraag niet bij de meest gestelde vragen?
Dan kunt u contact met ons opnemen via de e-mail: klantenservice@strating-schoenen.nl. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar op nummer 035-6213151 van 10:00 - 15:00 uur.

Indien u een klacht heeft over een artikel verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen per mail klantenservice@strating-schoenen.nl. Gelieve de volgende gegevens te vermelden: ordernummer, aankoopdatum en een omschrijving van de klacht. Graag ontvangen wij, indien mogelijk, een foto van de betreffende schoenen om uw klacht zo deskundig mogelijk af te handelen.

Wij streven ernaar klachten binnen 3 werkdagen in behandeling te nemen. U ontvangt van ons per e-mail een referentienummer van de klacht zodra deze in behandeling is genomen. Indien u nog vragen heeft over de procedure kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.