Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Santoni

Santoni Sneakers Heren

Filters
Filters

Geselecteerde filters

Santoni 21555 Heren Sneaker Brown S50
van € 480,00 € 288,00

Santoni herensneakers

Santoni is een Italiaans schoenenmerk die in 1975 opgericht is. Santoni staat voor luxe, design en perfectie. De onderscheidende kenmerken van de puur gemaakte schoenen in Italië zijn in de loop van de tijd onveranderd gebleven. Santoni onderscheid zich van de concurrenten in de exclusieve club van de meest beroemde en herkenbare luxe merken van de wereld door kwaliteit en passie voor details waarbij strenge handgemaakte afwerking de kernelementen zijn. Traditie en innovatie zijn de parallelle pijlers waarop Santoni zijn succes bouwde, dankzij de perfecte combinatie van traditionele productietechnieken, het vermogen om volledig op maat gemaakt schoenen te maken en de evolutie in onderzoek en ontwerp. Dit zijn de eigenaardigheden die een gesofisticeerde klant, die altijd het beste voor zichzelf kiest en up to date is van de evolutie van stijl, tot wordt aangetrokken. Een moderne houding getrouwd met oude knowhow. Het schoenenmerk wordt ‘bewaakt’ door meesters van het vak, waarvan sommige sinds 1975 in het bedrijf werken. Ze waren getuige van de ommekeer van Santoni van een plaatselijke werkplaats tot een referentiemerk en bewaarden de oorspronkelijke passie voor extreme kwaliteit en schoonheid. 


Santoni herenschoenen online kopen bij Strating Schoenen 


Santoni Sneakers, Santoni Casual Schoenen, Santoni netteschoenen, Santoni Instappers, Santoni gespschoenen herkent u aan een oranje detail. 
Herenschoenen van Santoni bestelt u makkelijk en snel in de webshop, direct uit voorraad leverbaar en gratis bezorgd in een van onze winkels. Heeft u een vraag over herenschoenen van Santoni? Mail dan naar klantenservice@strating-schoenen.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.