Winkelwagen
Menu
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Helaas, wij hebben geen artikelen gevonden met de zoekopdracht:
''

Controleer je zoekterm of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Als je naar pagina's wilt zoeken, klik hier.

Fred de la Bretoniere damesschoenen 

Fred de la Bretoniere begon in 1970 met het maken van lederen polsbandjes. Toen dit goed aansloeg bij winkelier, besloot Fred de la Bretoniere ook tassen te gaan maken. Hij ging op onderzoek uit om te leren hoe je tassen in elkaar moest zetten. Bij deze zoektocht heeft Fred de la Bretoniere een eigen manier geleerd om tassen in elkaar te zetten. Fred verkocht zijn spullen op diverse plekken in Amsterdam. Ook begon hij met het ontwerpen van schoenen en sandalen. Zo maakte Fred de la Bretoniere in het begin nog klompen terwijl de klanten erop wachtten. In de jaren '70 stond Fred de la Bretoniere in de belangstelling bij de pers en bereikte zo de aandacht van het grote publiek. In 1982 ging Fred de la Bretoniere samenwerken met René Brands. René Brands nam met zijn bedrijf 'Estral'de productie, distributie en verkoop over. Zo kon Fred de la Bretoniere zich volledig focussen op het creative gedeelte. Inmiddels is Fred de la Bretoniere met zijn eigen stijl een waar stijlicoon geworden. Zijn ontwerpen zijn onder andere te vinden in het Nederlands Lederen Schoenen Museum en het Utrechts Textiel Museum. Ook hebben de ontwerpen van Fred de la Bretoniere deel uitgemaakt van diverse tentoonstellingen. 


Fred de la Bretoniere damesschoenen online kopen bij Strating Schoenen 

Damesschoenen van Fred de la Bretoniere bestelt u makkelijk en snel in de webshop, direct uit voorraad leverbaar en gratis bezorgd in een van onze winkels. Heeft u een vraag over Fred de la Bretoniere winkels? Mail dan naar klantenservice@strating-schoenen.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.