Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Maruti Dames

Filters
Filters

Geselecteerde filters

Maruti damesschoenen

Maruti is een Nederlands schoenenmerk gevestigd in Weert en staat voor schoenen met cleane designs en bijzonder, kwalitatieve materialen. Als één familie wordt er binnen een klein toegewijd team aan de mooie collecties gewerkt. De drijfveer van Maruti is het maken van gewoon mooie schoenen in een mooi design en van goede kwaliteit. Maruti laat zich elk seizoen inspireren door trends en verwerken deze in nieuwe materialen. Er wordt veel gewerkt met natuurlijke materialen waardoor elk paar schoenen uniek is. in 2012 werd de ‘Gimlet’ geïntroduceerd, damesschoenen gemaakt van hair-on leather met dierenprint. Daarnaast worden er elk seizoen nieuwe fashionprints toegevoegd aan de collectie. Modellen zoals Hayen vindt u online bij Strating Schoenen en in de winkels. Met de schoenen van Maruti loopt u er trendy bij! 


Maruti damesschoenen online kopen bij Strating Schoenen 

Damesschoenen van Maruti bestelt u makkelijk en snel in de webshop, direct uit voorraad leverbaar en gratis bezorgd in een van onze winkels. Heeft u een vraag over damesschoenen van Maruti? Mail dan naar klantenservice@strating-schoenen.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.