Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Promed

Promed Heren

Filters
Filters

Geselecteerde filters

Promed Verbandschoen Warm Zwart
van € 84,95 € 42,45

Ga naar verbandschoen.nl voor de gehele collectie.

Promed Uitwasbare Verbandschoenen 

Strating Schoenen is het adres voor de verbandschoenen van Promed.

Promed verbandschoenen worden gemaakt van zachte materiaalsoorten. De schoenen zorgen voor vermindering van pijn en ontlasten de voet van onnodige druk. Gebruikers van verbandschoenen zijn bijvoorbeeld mensen met klachten als diabetes, vergroeiingen artritis. Verbandschoenen kunnen ook gedragen worden als tijdelijke schoenen na een operatie. Verbandschoenen ontlasten de drukplekken van de voet en kunnen zowel tijdelijk als permanent gedragen worden. 

Met uitstekende pasvorm 

De pasvorm van de schoenen zijn ideaal door de klittenbandsluiting en eenvoudig losser te trekken. Er zijn verschillende verbandschoenen verkrijgbaar zo kunnen ze verschillen in de vorm of stof. Wat wel altijd het geval is, is dat verbandschoenen van zacht materiaal gemaakt worden, zodat ze fijn aan de voeten aanvoelen. Er is geen contrefort verwerkt in deze huisschoenen. Deze schoenen In bepaalde gevallen ook permanent gedragen worden. Handig is het daarom om te kiezen voor uitwasbare verbandschoenen. Uitwasbare verbandschoenen zijn gemaakt van uitstekend materiaal waardoor de verbandschoenen er na elke wasbeurt even goed uit blijven zien. 

Ben je op zoek naar een ander artikel? Neem contact op met de klantenservice, wij helpen je graag. 

Promed verbandschoenen kopen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.