Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Slippers Kopen | Strating Schoenen

Ben je op zoek naar slippers?

Als de zon begint te schijnen is het weer tijd voor slippers aan je voet! Slippers zijn zeker populair in de zomer, omdat ze luchtig zijn, gemakkelijk aan- en uit te trekken zijn en lekker comfortabel lopen. Perfect voor naar het strand of bij een stedentrip! Op warmere dagen zie je dit populaire schoeisel veel terug in het straatbeeld en niet allen omdat ze lekker lopen, het is ook steeds meer een fashionitem.

Zo heb je slippers in allerlei uitvoeringen. Kies je voor leren slippers, dan kies je voor een duurzaam product. Leer is een materiaal dat goed tegen warmte kan. Dit is vaak wenselijk als de slippers meegaan tijdens het sporten of als je ze draagt op een zonvakantie. Ook heeft Strating Schoenen slippers in de collectie die gemaakt zijn van gerecyclede materialen, zoals de slippers van Indosole. Goed voor het milieu en 100% vegan! Wil je meer lezen of zien over de werkwijze van Indosole, neem dan een kijkje op de website.

In de collectie van Strating Schoenen vind je slippers van o.a. Reef, Olukai, Di Lauro, Cypres en Birkenstock. Wil je slippers passen? Zeker in de zomermaanden zijn deze modellen aanwezig in onze winkels. Online bestellen kan ook!

Geschiedenis van slippers

Dit type schoeisel is gedragen door vele culturen over de hele wereld, al in het oude Egypte in 1500 voor Christus droegen mensen al slippers. Na de Tweede Wereldoorlog namen de Amerikanen deze flip-flops mee en vanaf de jaren 60 wordt het door iedereen gedragen. Slippers worden ook wel Fitflops, teensletsen of sleffers genoemd. Wil je meer informatie over de geschiedenis van slippers, dan kan je deze vinden op Wikipedia.

Ook het schoenenmuseum in Waalwijk heeft veel informatie en prachtige exemplaren slippers in haar expositie.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat onze collectie slippers helemaal up-to-date is. Ben je te laat met bestellen en ga je morgen al op vakantie? Neem dan contact op met de klantenservice, misschien kunnen wij je nog helpen.

Slippers voor Dames | Strating SchoenenSlippers voor Heren | Strating SchoenenSlippers voor Kids | Strating Schoenen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.